Впродовж двох днів на Жилянській можна буде спробувати понад 100 смаків головного літнього смаколика, включно з кукурудзяними паличками у згущенці та убе з марципаном
Останній місяць літа у Києві розпочнеться смачно - на прихильників морозива чекає дводенний фестиваль. Організатори обіцяють справжнє свято не тільки для дітей, а й внутрішніх дітей дорослих , які згадають улюблені смаки дитинства і скушують щось незвичайне. Для цього на одній локації зберуться найкращі, а відвідувачі зможуть дати відповідь на головне питання літа: хто ти - Лизун чи Кусун?
2 та 3 серпня у Києві відбудеться гастрофестиваль “Культ Крім”, присвячений крафтовому морозиву, повідомляють організатори. Подія триватиме два дні з 10:00 до 19:00 на території бізнес-центру Heritage на вулиці Жилянській, 25. Вхід на всі локації вільний.
У заході візьмуть участь 12 локальних виробників. Кожен представить special-версії морозива, які, звісно, не можна придбати у магазинах. Загалом кияни зможуть скуштувати понад 100 унікальних смаків - від базиліку з лаймом до згущику з кукурудзяними паличками.
Наприклад, кафе Honey приготувало веганське морозиво з поєднанням груші, маракуї та ванілі, убе з марципаном, а також варіант із назвою “Київ у шоколаді”. “Завертайло” серед іншого представить три новинки: суниця-малина, матча-маскарпоне і мікс матча-суниця.
На локації працюватимуть зони для дорослих і дітей. Партнер “Країна Мрій” облаштує окрему дитячу зону. А дорослі зможуть зареєструватися на тест-драйв автомобілів від MG Motor Ukraine, взяти участь у розіграші призів або “розвідати” ванну з джином від Hendrick’s.
Організатори обіцяють не просто ярмарок та багато дивовижного морозива, а естетичний простір із квітами, музикою, вином і літньою атмосферою. До того ж, буде можливість нарешті дізнатися, чия стратегія вживання морозива краща - лизунів чи кусунів? Адже їсти морозиво - це як стиль мислення, і хто ти насправді, відкриється лише тут.
Інформатор розповідав, що в самому центрі Києва відкрили ще одну локацію з авторським джелато, що не має нічого спільного з фабричним морозивом. На п’ятому поверсі ТРЦ Gulliver відкрилася третя столична локація Family Gelato з авторським морозивом та ягідними смузі, який працює у розширеному форматі з фреш-баром.
Також ми розповідали, що у середмісті Києва продається приміщення ресторану Emerald, де раніше розташовувався заклад "Велюр" Миколи Тищенка. Воно розміщено у царському будинку, має преміальний ремонт та загалом готове приймати гостей. А ще, має свої таємниці: всередині облаштована VIP-кімната з ліфтом.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.