На п’ятому поверсі ТРЦ Gulliver відкрилася третя столична локація Family Gelato з авторським морозивом та ягідними смузі, який працює у розширеному форматі з фреш-баром
У самому центрі Києва відкрили ще одну локацію з авторським джелато, що не має нічого спільного з фабричним морозивом. Сімейна майстерня крафтового, італійського джелато та сорбетів Family Gelato добре знайома відвідувачам ТРЦ Республіка та ТРЦ Retroville. Нова локація з’явилася посеред спекотного літа в ТРЦ Gulliver.
Про відкриття закладу на своїй сторінці у Facebook повідомила пресслужба ТРЦ. Новий острівець Family Gelato запрацював на п’ятому поверсі, тут подають справжнє джелато - щільний, кремовий італійський десерт, який виготовляється за стародавніми рецептами. Його не знайдеш у супермаркеті, бо джелато не є морозивом у звичайному сенсі.
Відмінність - в усьому: рецептурі, інгредієнтах, технології. Джелато містить менше повітря, має насичену текстуру і не містить штучних домішок. Його виготовляють з натурального молока, фруктів і ягід, замість ароматизаторів тут лохина, зібрана на власному полі виробника.
Майстерня Family Gelato працює з 2022 року в Обухові. Засновниця бренду Тетяна Савенко навчалася джелато-ремеслу в Генуї і запровадила повний цикл виробництва - від пастеризації до шокової заморозки. Уся продукція виготовляється невеликими партіями, вручну.
Як повідомляє PostEat, локація в Gulliver має розширений формат: окрім джелато і безлактозних сорбетів є фреш-бар зі смузі, соками, мілкшейками. Тут також встановлений шоколадний кран із рідким бельгійським шоколадом, яким поливають морозиво чи свіжі ягоди.
Увагу привертає і подача: ріжки вкривають бельгійським шоколадом, декорують горішками чи посипками. А для тих, хто поспішає, є джелато take away в боксах від 500 грамів. Вартість будь-якого смаку - 120 грн за 100 гр.
Нагадаємо, нещодавно Інформатор писав про те, що київська влада "узаконила" надземний нерегульований перехід, зроблений на вулиці Січових Стрільців до елітного ресторану La Maison (колишній "Аляска"). Тепер на ньому обладнали острівець безпеки, хоч сам перехід і був зроблений незаконно, представниками ресторану в обхід регламентних процедур і обговорення з громадськістю. Вони намалювали розмітку через проїжджу частину ще у березні 2024-го, домовившись з патрульною поліцією.
Також ми розповідали, що грузинський ресторан ChaCha, який зайняв місце колишнього магазину "Рошен" на Хрещатику, намагався прибудувати літній майданчик до закладу з боку Бесарабського ринку. Нині тротуар поряд із закладом розібраний, а прохід по ньому - перекритий картатою будівельною стрічкою: це створює максимальну незручність для пішоходів, що намагаються оминути заклад у "годину пік".
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.