Топ-5 книжок про українську мову: київська книгарня розповіла про останні новинки

Топ-5 книжок про українську мову: київська книгарня розповіла про останні новинки

У вівторок, 21 лютого, у світі святкують Міжнародний день рідної мови. На честь свята радимо звернути увагу на особливу літературу, якою можна поповнити свою домашню бібліотеку.

Муніципальна книгарня «Сяйво книги» комунального підприємства «Міський магазин» пропонує читачам останні новинки про українську мову, передає Інформатор.

Так, книгарня пропонує топ-5 книжок:

  • «Перемагати українською» – авторка Ольга Дубчак;
  • «100 експрес уроків українською» – автор Олександр Авраменко;
  • «100 експрес уроків українською. Частина 2» – автор Олександр Авраменко;
  • «Спільна мова» – авторка Анастасія Левкова;
  • «А як кажуть у вас?» – автор Тарас Береза.

Нагадаємо, що найстарша в Україні книгарня «Сяйво книги» працює щоденно з 10:00 до 20:00 за адресою: вул. Велика Васильківська, 6. Тут можна придбати смачну каву, відвідати презентації книг, виставки та літературні вечори.

У приміщенні також розташоване укриття, яким можуть скористатися містяни під час повітряної тривоги. Слідкувати за новинками можна у Telegram-каналі книгарні: https://t.me/syaivo_books.

Окрім цього, на постійній основі надається знижка 20% на весь асортимент книгарні та знижка 10% в кав’ярні «Сяйво кави» на всю продукцію для власників «Картки киянина». Так само знижка діє для військових, кава для них безкоштовна.

Додатково.

Міжнародний день рідної мови відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. Про «підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності» було оголошено на XXX сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, що проходила 26 жовтня – 17 листопада 1999 року в Парижі.

Топ-5 книжок про українську мову: київська книгарня розповіла про останні новинки 1
Топ-5 книжок про українську мову: київська книгарня розповіла про останні новинки 2
Топ-5 книжок про українську мову: київська книгарня розповіла про останні новинки 3

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.