На Київщині чоловік прийшов допомогти по господарству та до смерті забив жінку кулаками

На Київщині чоловік прийшов допомогти по господарству та до смерті забив жінку кулаками

Чоловік прийшов до власниці будинку, щоб допомогти їй по хатнім питанням. Між ними виникла сварка, в результаті якої зловмисник накинувся на жінку з кулаками та забив до смерті.

До поліції надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що у селі Макарівка Іванківської громади в будинку знаходиться жінка без ознак життя з явними тілесними ушкодженнями. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

Правоохоронці Вишгородського управління поліції Київщини встановили, що до злочину причетний 51-річний чоловік із сусіднього села.

Цього дня чоловік прийшов до жінки допомогти по господарству, проте між ними виникла сварка. Гість, приревнувавши свою знайому, завдав їй численних ударів кулаками по всьому тілу. Від отриманих травм 46-річна жінка померла.

Поліцейські затримали чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть, слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру [ч. 2 ст. 121 ККУ]. Фігурантові загрожує до 10 років позбавлення волі.

На Київщині чоловік прийшов допомогти по господарству та до смерті забив жінку кулаками 1
На Київщині чоловік прийшов допомогти по господарству та до смерті забив жінку кулаками 2
На Київщині чоловік прийшов допомогти по господарству та до смерті забив жінку кулаками 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.