На Київщині чоловік зарізав співмешканку та сам викликав поліцію

На Київщині чоловік зарізав співмешканку та сам викликав поліцію

Чоловік у стані алкогольного сп'яніння під час сварки вбив співмешканку та зізнався. Поліція Київщини повідомила про підозру зловмиснику.

Подія сталася ще 11 листопада. Близько 17 години до поліції зателефонував чоловік та повідомив, що в одному з будинків міста Бориспіль вбив свою 51-річну співмешканку з Харківщини. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київщини.

Правоохоронці з'ясували, що 47-річний раніше судимий житель Закарпаття через конфлікт наніс потерпілій удар ножем, спричинивши проникаюче поранення у шию. Жінка померла на місці. При освідуванні в порушника виявили 2,01 проміле алкоголю.

Поліцейські затримали правопорушника та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі, за процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури, за фактом умисного вбивства повідомили про підозру фігуранту [ч. 1 ст. 115 ККУ]. Підозрюваному загрожує до 15 років ув'язнення.

На Київщині чоловік зарізав співмешканку та сам викликав поліцію 1
На Київщині чоловік зарізав співмешканку та сам викликав поліцію 2
На Київщині чоловік зарізав співмешканку та сам викликав поліцію 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.