У Києві згоріла квартира: з пожежі врятували трьох жильців

У Києві згоріла квартира: з пожежі врятували трьох жильців

Під час пожежі у Дарницькому районі столиці з палаючого будинку на безпечну відстань вивели 3-х осіб. На щастя, жертв та постраждалих немає.

5 серпня о 23:13 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у 5-поверховому житловому будинку на вул. Санаторній, 12, що у Дарницькому районі столиці. Передає Інформатор з посиланням на ДСНС Києва.

Загоряння сталось в одній із кімнат 2-кімнатної квартири на 4-му поверсі. Рятувальники відразу ж приступили до гасіння пожежі та евакуації людей з під'їзду житлового будинку.

Під час гасіння пожежі вогнеборці вивели на безпечну відстань чоловіка із сусідньої квартири на поверсі де виникло займання та ще 2-х осіб чоловіка та жінку із вище розташованих квартир.

О 23:33 загоряння було локалізовано на площі 15 кв. м та о 23:46 - ліквідовано.

Внаслідок пожежі пошкоджено особисті речі, меблі, а також закопчено стіни та стелю помешкання. На місці події було залучено 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 15 чоловік особового складу.

Причина пожежі наразі встановлюється. Жертв та постраждалих немає.

У Києві згоріла квартира: з пожежі врятували трьох жильців 1
У Києві згоріла квартира: з пожежі врятували трьох жильців 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.