У Києві створюватимуть сценарії майбутнього в синергії креатива та технологій

У Києві створюватимуть сценарії майбутнього в синергії креатива та технологій

У понеділок, 8 жовтня, о 15:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«У Києві створюватимуть сценарії майбутнього в синергії креатива та технологій»

У прес-конференції візьме участь: 

Станіслав Под'ячев —  засновник проекту Blockchain Lab.

Цього року вперше Київський міжнародний економічний форум створює умови для появи синергії бізнесу та мистецтва на своїй території. Так, в рамках Форуму проходитиме міжнародний дослідницький проект BlockChain Art Hackathon.

В жовтні в Києві відбудеться новий етап міжнародного проекту, що об'єднує мистецтво та технології, — II Blockchain Art Hackathon.

Перед учасниками хакатона буде поставлено складне завдання — уявити роль особистості в суспільстві в той час, коли технології візьмуть на себе всю рутину, яку сьогодні виконує людина. Чи зможуть технології вирішити проблеми людства?

Особливість заходу — це формат і майданчик для пітчингів ідей. Цього року Blockchain Art Hackathon підсилює формат децентралізації, перенісши локацію з Києва до заміської арт-резиденцію, де будуть проходити освітній і творчий етапи, насичені лекціями, воркшопами та майстер-класами. Учасники матимуть можливість презентувати свої ідеї на пітчингах під час Київського міжнародного економічного форуму — на майданчику, де зберуться власники бізнесів і керівники компаній з усього світу.

Запрошуються лише представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.