У традиційному м'ясному ресторані будуть 16 видів пива на розлив та багато видів м'ясних страв, а ще, там проходитимуть винні та пивні дегустації і дитячі майстер-класи
У Києві на Лівобережжі відкрилася "Реберня". Поки у тестовому режимі, щоправда, але очікування - найсвітліші: у Дарницькому районі, а надто - на Позняках, такі заклади потрібні. Територіально ресторація розташована у БЦ The Bridge недалеко від ст.м. "Славутич".
Про відкриття "Реберні" на просп. Миколи Бажана, 1И повідомляє видання Віледж. Заклад працюватиме щодня з 12:00 до 23:00, і буде традиційним "м'ясним" рестораном. У його меню є багато видів м'ясних страв і 16 видів пива на розлив. У "Реберні" проходитимуть пивні та винні дегустації, дитячі майстер-класи й інші події. Також за потреби можна орендувати окрему залу під захід.

"Реберня на Славутичі" розрахована на 350 посадкових місць і має загальну площу 1100 м². В інтер’єрі використано багато природних матеріалів, таких як травертин та амбарний дуб. Це вишукане поєднання - і варто нагадати, що заклад розташований у бізнес-центрі, тож туди цілком резонно можна запросити на обід бізнес-партнерів та клієнтів.
Інтер'єр закладу прикрашений картинами сучасних митців і скульптурою львівського митця Володимира Семківа. Також у "Реберні" є дитячий куточок, де можна пограти в дженгу, корнхол чи рофшор.
Нагадаємо, днями Інформатор писав про те, що Хрещатик поповнився новою цікавою локацією: днями тут запрацював China Hi Express від мережі “Китайський Привіт”. Це вже шостий “Привіт”, що працює у Києві, якщо враховувати в’єтанмський, тайський та японський. Але зовсім новий швидкий формат - із цифровими сервісами, мінімальним очікуванням та сучасною кухнею.
А ще, ми розповідали, що у Києві на вул. Великій Васильківській відкрився новий ресторан української та кримськотатарської кухонь "Яш". Він пропонує страви з принципами халяль, і є новим проєктом від ресторанної компанії "Manana Family". Заклад заснований на ідеї об'єднання страв корінних народів України — українців, кримських татар, караїмів і кримчаків — за одним столом.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.