Виконувачем обов’язків міністра внутрішніх справ тимчасово призначили главу Нацполіції Ігоря Клименка

Виконувачем обов’язків міністра внутрішніх справ тимчасово призначили главу Нацполіції Ігоря Клименка

У зв'язку з трагедією у Броварах, у який загинув очільник МВС України Денис Монастирський, Уряд призначив Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ — головою Національної поліції України.

І поклав на нього виконання обов’язків міністра внутрішніх справ. Передає Інформатор з посиланням на МВС України.

«Після обговорення з Парламентом буде подання на призначення нового керівника відомства.Міністерство внутрішніх справ — одна з ключових ланок безпеки нашої країни, а тому задіяні необхідні протоколи, щоб зберегти керованість усіма процесами», - повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Нагадаємо 18 січня у місті Бровари сталося падіння гвинтокрилу.  Під час катастрофи на борту знаходилось керівництво МВС. Йдеться про очільника відомства Дениса Монастирського, його заступника Євгена Єніна та держсекретаря МВС. На жаль, вони загинули

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.