Трагедія у Броварах: в авіакатастрофі загинули очільник МВС України Монастирський та його перший заступник Єнін

Трагедія у Броварах: в авіакатастрофі загинули очільник МВС України Монастирський та його перший заступник Єнін

У середу, 18 січня, у місті Бровари сталося падіння гвинтокрилу.  Під час аварії вертольота в Броварах на борту знаходилось керівництво МВС. Йдеться про очільника відомства Дениса Монастирського, його заступника Євгена Єніна та держсекретаря МВС. На жаль, вони загинули. 

Про це повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко, передає Інформатор. Всього наразі відомо про 16 загиблих, з них 2 дітей.

"18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар. Всього наразі відомо про 16 загиблих, з них 2 дітей. З них 9 перебували на борту гвинтокрила. 22 потерпілих перебувають в лікарні, з яких 10 дітей. На місці працюють всі профільні та спеціалізовані служби. Триває огляд місця події", - зазначив Клименко.

Новини про - Під час аварії вертольоту в Броварах загинули Монастрирський та його заступник Єнін
Публікація голови Нацполіції

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко відреагував на трагедію. Причини падіння вертольота встановлять слідчі.

"Мої друзі, державні діячі України — Міністр МВС Денис Монастирський, Євген Єнін та Юрій Лубкович загинули в авіакатастрофі вертольота ДСНС у Броварах. Загинули також усі, хто був на борту вертольота. Причини трагедії встановлюються слідчими. Чи це була диверсія, несправність техніки, порушення правил безпеки польотів, ми скоро дізнаємося. Мої глибокі співчуття рідним та близькими Дениса, Євгена та всім сім'ям загиблих у цій жахливій катастрофі. Денис, Женя, Юра, кожен, хто був на борту вертольота, були патріотами України, кожен на своєму місці захищав і зміцнював Україну. Ми пам'ятатимемо про Вас завжди. Ваші сім'ї завжди будуть під захистом друзів та держави", - написав Геращенко.

Новини про - Під час аварії вертольоту в Броварах загинули Монастрирський та його заступник Єнін
Джерело: t.me/Pravda_Gerashchenko

За інформацією речника Повітряних сил Юрія Ігната, гвинтокрил, який впав у Броварах, призначений для потреб ДСНС. Він наголосив, що повітряна обстановка в країні відстежується.

Оновлено. За попередньою інформацією, 17 людей загинули, з них 2 дітей. У лікарнях знаходяться 22 людини, 10 з яких — діти. На місці триває рятувальна операція.

Що відомо про падіння вертольота

18 січня в Броварах впав вертоліт, після чого на місці інциденту сталася пожежа. За словами очільника Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, він впав поруч із дитячим садком та житловим будинком. Про це спочатку повідомили очевидці, а потім і офіційно підтвердили в поліції та на Банковій.

Трагедія у Броварах: в авіакатастрофі загинули очільник МВС України Монастирський та його перший заступник Єнін 3
Трагедія у Броварах: в авіакатастрофі загинули очільник МВС України Монастирський та його перший заступник Єнін 4
Трагедія у Броварах: в авіакатастрофі загинули очільник МВС України Монастирський та його перший заступник Єнін 5
Трагедія у Броварах: в авіакатастрофі загинули очільник МВС України Монастирський та його перший заступник Єнін 6

Фото Reuters

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.