У Києві просять без потреби не виїжджати у місто так не паркувати автівки вздовж доріг

У Києві просять без потреби не виїжджати у місто так не паркувати автівки вздовж доріг

У понеділок, 9 січня, у столиці пройде невеликий сніг. Сильний вітер південно-східного напрямку досягатиме штормових позначок у 15-20 метрів за секунду.

Тож дуже уважно паркуйте автомобілі, не затримуйтеся під деревами, великими рекламними конструкціями. Температура коливатиметься від -5 до -7 градусів. Вже завтра очікується потепління. Передає Інформатор з посиланням на повідомлення КМВА.

Станом на 08:20 9 січня на вулиці Києва виведено 180 одиниць спецтехніки «Київавтодор».

Сніг прибирають понад 3,5 тисячі тисячі комунальників. Зупинки громадського транспорту, шляхи, тротуари, велодоріжки інтенсивно обробляються протиожеледними засобами. Ще раз закликаємо киян та гостей міста бути свідомими і не заважати роботі спецтехніки.

Без потреби не виїжджайте на вулиці Києва і не паркуйте автівки обабіч доріг та вулиць.

Із метою попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, фахівці закликають всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними, пересуваючись містом.

Пішоходам під час ожеледиці необхідно переходити дорогу лише у визначених місцях на зелений сигнал світлофора, а також у темний час доби одягати світловідбивні елементи.

Водіям потрібно дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та відмовитися від ризикованих маневрувань, які за несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. Також нагадуємо, що в період снігопадів чи ожеледиці не потрібно залишати авто обабіч вулиць та доріг, аби не заважати працювати спецтехніці.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.