Збив з ручного кулемета крилату ракету над Києвом: Кличко вручив нагороду стрільцю Олегу Василишину

Збив з ручного кулемета крилату ракету над Києвом: Кличко вручив нагороду стрільцю Олегу Василишину

У п'ятницю, 23 грудня, мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ» вручив почесний нагрудний знак «Сталевий хрест» 25-ти річному стрільцю 112 бригади Сил тероборони ЗСУ Олегу Василишину, який 16 грудня збив з ручного кулемета російську крилату ракету Х-101.

Боєць перебував на бойовому чергуванні з охорони одного з важливих об’єктів критичної інфраструктури Києва. Передає Інформатор з посиланням на КМДА.

«Радий був, за дорученням головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, особисто вручити в студії телеканалу «Київ» почесний нагрудний знак «Сталевий хрест» 25-ти річному Олегу Василишину. Стрільцю зенітно-артилерийського взводу роти вогневої підтримки 112 бригади Сил тероборони ЗСУ. 16 грудня, перебуваючи на бойовому чергуванні з охорони одного з важливих об’єктів критичної інфраструктури Києва, Олег із ручного кулемета ПКМ уразив російську крилату ракету Х-101!»- написав Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.

Як зауважив мер Києва, ракета з вагою бойової частини в 400 кг тротилу впала, не вибухнувши, і не пошкодила об’єкт, в який летіла.

«Дякую кожному герою, кожному захиснику і кожній захисниці, які боронять столицю та Україну від російських варварів! Слава Україні та її героям!» – наголосив Віталій Кличко.

Збив з ручного кулемета крилату ракету над Києвом: Кличко вручив нагороду стрільцю Олегу Василишину 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.