У Києві продовжують діяти екстрені відключення: світло буде почергово вмикатись всім будинкам

У Києві продовжують діяти екстрені відключення: світло буде почергово вмикатись всім будинкам

Станом на суботу, 26 листопада, ситуація в енергосистемі лишається надзвичайно складною, тому по всій країні, в тому числі в Києві продовжують застосовуватись екстрені відключення електроенергії.

З 26 листопада ДТЕК Київські електромережі буде почергово вмикати світло всім мешканцям таким чином, щоб перерва в електропостачанні для кожного клієнта складала не більше 5 годин, передає Інформатор.

Стабілізаційні графіки наразі не діють. Такий режим буде діяти поки вдасться знизити дефіцит генерації електроенергії та ситуація в енергосистемі не стабілізується.

Якщо у вашому будинку протягом періоду після атаки рф з 23 листопада і до сьогодні 26 листопада не з’явилось світло, або із 26 листопада світло буде відсутнє більше 5 годин – прохання повідомляти ДТЕК Київські електромережі через онлайн канали: чат-бот у Telegram або Viber та сторінку Facebook.

Енергетики всієї країни цілодобово роблять все можливе, щоб якомога швидше у людей з’явилось світло. Після ввімкнення світла просимо не вмикати одночасно всі електроприлади – це може призвести до нової аварії в вашому мікрорайоні або будинку через різке підключення одразу великого навантаження.

Нагадуємо, у всіх районах столиці розгорнули пункти обігріву: карта.

Всі новини на тему електроенергії та у Києві та країні за тегом – Відключення світла.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.