Укрзалізниця запустила продаж квитків з Києва до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя

Укрзалізниця запустила продаж квитків з Києва до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя

«Квитки до перемоги» - благодійний проєкт, який сьогодні запустила «Укрзалізниця» із платформою UNITED24, в рамках якого від сьогодні можна оформити квитки на 3 перших рейси з Києва до 5 міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Повідомляє Інформатор з посиланням на УЗ.

"На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь, запускаємо квитки на перші потяги до деокупованих українських міст! Разом із платформою UNITED24 розпочинаємо благодійний проєкт “Квитки до перемоги”, - повідомили в УЗ.

Вже сьогодні можна оформити квитки на три перших рейси з Києва до п'ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. Квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним — одразу після деокупації.

Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою та місцем.

"Дуже радісно запускати цей проєкт, знаючи, що квитками Київ — Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом! Рейси буде здійснювати легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях" - написали залізничники.

Оформити символічний квиток можна за посиланням.

Усі квитки благодійні: кошти від їх продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Укрзалізниця запустила продаж квитків з Києва до Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.