У Києві чоловік під час застілля застрелив свого товариша

У Києві чоловік під час застілля застрелив свого товариша

Правоохоронці вже повідомили чоловіку за скоєння тяжкого злочину повідомлено про підозру, йому загрожує до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

До поліції Києва надійшло повідомлення про те, що у приміщенні на вулиці Гонти лежить чоловік із вогнепальним пораненням шиї. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Правоохоронці встановили, що 47-річний потерпілий разом із товаришем розпивав алкогольні напої. Під час застілля між ними виник конфлікт, у ході якого один із чоловіків дістав пістолет та вистрелив опоненту у шию. Від отриманих травм киянин помер на місці події, а уродженця Луганської області, 1980 року народження, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство та за процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального округу слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину. Наразі слідчі подали до суду клопотання щодо обрання затриманому запобіжного заходу – у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

У Києві чоловік під час застілля застрелив свого товариша 1
У Києві чоловік під час застілля застрелив свого товариша 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.