Скрізь сонячно: яка погода буде в Києві на День Незалежності України 2022

Скрізь сонячно: яка погода буде в Києві на День Незалежності України 2022

У вівторок, 23-го серпня, на День Державного Прапора України, погода буде сонячною та спекотною. До Дня Незалежності суттєвих у небесній канцелярії не передбачається.

Температура повітря впродовж дня коливатиметься від +26 градусів на заході до +34 градусів на сході України. Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко, передає Інформатор.

Тобто, дещо свіжіше буде в західних областях, +26+29 градусів. Найспекотніше - у східній частині, +30+34 градуси. Загалом, у більшості областей очікується +28+32 градуси.

"Дощів не видно, хіба що в Карпатах та навколо гір можливі локальні, з грозою. Особливість завтрашнього дня - сильний вітер південно-східного напрямку завіватиме у східних та центральних областях", - повідомила Діденко.

А що у Києві

У Києві 23-го серпня буде сонячно сухо та спекотно. Протягом дня максимальна температура повітря становитиме +30 градусів.

"На День Незалежності в Україні - скрізь сонячно. Температура повітря передбачається +28+34 градуси.

Спекотна погода, справжнє літо, законні високі градуси та багато сонячного світла очікують нас найближчими днями, усе - за природним календарем.Послаблення спеки видно з кінця серпня - початку вересня. А поки очікуємо на найважливішу і прекрасну дату для всіх українців - День Незалежності.

Цей день буде завжди! Віримо й знаємо". - запевнила Діденко.

Скрізь сонячно: яка погода буде в Києві на День Незалежності України 2022 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.