У Києві відкрили новий музичний бар UnderWu: там проведуть серію благодійних квартирників

У Києві відкрили новий музичний бар UnderWu: там проведуть серію благодійних квартирників

28 липня о 18:00 у барі UnderWu, що на Великій Васильківській, 44, відбудеться перший благодійний квартирник на підтримку ЗСУ. А головним героєм цієї події стане репер Alexjazz, який запалить сцену своїми відвертими злободенними треками у супроводі живого бенду і допоможе зібрати кошти для наших захисників.

Це представник нового покоління української хіп-хоп спільноти, який як ніхто відчуває, якою має бути наша країна в майбутньому, та доносить свої меседжі через музику. Розповіли Інформатору засновники.

Окрім того, на гостей чекають музичні експерименти від Андрія «Бармалея» ака ВІДЧАЙ ака DJ Monobank – відомого київського саксофоніста та композитора, що сміливо поєднує джаз із електронною антиутопічною естетикою.

Processed with VSCO with g8 preset
Processed with VSCO with g8 preset

Зі свого боку співзасновник закладу Ігор Постоєнко проведе аукціон, де представить два лоти: раритетний вініл Jesus Christ Superstar Overture із власної колекції, а також вечерю, під час якої переможець зможе обговорити із ним улюблені треки та важливість музичного фронту в наших воєнних реаліях.

Захід відкритий для всіх охочих, але має благодійну місію, тож організатори встановили для кожного гостя мінімальний донат у 200 грн. Усі зібрані кошти підуть на потреби військових. Звісно, за бажанням сума може більшою.

Processed with VSCO with g8 preset
Processed with VSCO with g8 preset

Нагадаємо, що UnderWu – нове місце сили для меломанів, де музика є головною. Це не просто бар, а музичний простір із вражаючою колекцією вінілів та раритетних програвачів, які можна не лише послухати, але й придбати. Заклад офіційно відкрився ще напередодні повномасштабної війни, але лише зараз повертається до роботи та паралельно продовжує допомагати ЗСУ, як і робив це упродовж усіх цих місяців.

Між іншим, організатори планують перетворити такі благодійні квартирники на традицію та принаймні раз на декілька тижнів запрошувати українських артистів, аби разом робити добру справу й водночас дозволяти собі хоча б ненадовго «видихати» та насолоджуватися життям.

Адреса: Київ, Велика Васильківська, 44а

Час роботи: щодня 12:00-22:00

Контакт для бронювання: +38 093 811 08 99

Instagram

Processed with VSCO with g8 preset
Processed with VSCO with g8 preset

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.