У закладі частенько влаштовували перегляди футбольних матчів та вболівали "за наших", втім, його менеджмент повідомив, що заклад "поставлять на паузу"
У Києві закривається черговий "зірковий" ресторан. Йдеться про заклад INCH, що розташований на вул. Жилянській, і належить захисникові лондонського клубу "Арсенал" та збірної України Олександрові Зінченку. Тут влаштовували перегляди футбольних матчів та вболівали "за наших" - втім, його менеджмент повідомив, що заклад "поставлять на паузу".
Про припинення роботи ресторану INCH, що на вул. Жилянській, 59 у Голосіївському районі Києва повідомила адміністрація закладу у Instagram. Від самого початку він позиціонував себе, як преміальний ресторан для поціновувачів вишуканої кухні та спорту - і, вочевидь, обрав неправильний плейсмент: INCH пропрацював лише рік до закриття.
"Ми ніколи не були лише про спорт. Ми були про відчуття, вечори з драйвом і затишні розмови. Про друзів, святкування важливих і радісних подій. Про робочі мітинги, що поєднували справу і задоволення... Сьогодні INCH ставить свою історію на паузу. Ми не знаємо, чи буде продовження, але точно знаємо, що цей розділ був справжнім і важливим", - написали менеджери закладу у соцмережі.
Ставка на спорт була не випадковою: серед засновників закладу був футболіст, захисник лондонського "Арсенала" й збірної України Олександр Зінченко, а також спортивна оглядачка Влада Зінченко. Особливою "фішкою" була трансляція спортивних подій на великому екрані з відчуттям трибун, а стіни прикрашали портрети спортивних зірок. А влітку в INCH влаштовували вечори джазу, соулу й класики хаусу.
Гості смакували стартерами, крафтовим пивом із закусками, їжею у форматі finger-food, стейками, стравами з морепродуктів, супами, вишуканими десертами. А серед напоїв були представлені авторські коктейлі, присвячені легендам світового спорту. Заклад був преміальним - так, у червні 2024-го, щойно INCH відкрився, він взяв досить високу цінову планку: тако з креветкою тут коштувало 340 грн, тартар з лосося - 640 грн. А випити пива з крафтовим м'ясом до нього коштувало понад 1500 грн.
Нагадаємо, днями Інформатор написав про те, що одна з найпопулярніших пивних локацій Києва припинила роботу. Бар “Кеди”, що майже шість років пропрацював на Басейній, поповнив перелік закладів, що зникли з гастрономічної мапи столиці у 2025 році. У випадку з “Кедами” причинами стали зміни у звичках відвідувачів та втрата постійних клієнтів.
А за кілька днів потому ми дізналися, що культовий паб "Кеди" на Бесарабці у самому серці Києва виставлено на продаж. Його можна придбати разом з літньою терасою, дегустаційною кімнатою й інноваційною системою розлива пива. За усе устаткування, ліцензії тощо його власник Денис Жаткін хотів би отримати 150 тисяч доларів.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.