Матч скінчився достроково: у Києві закрився ресторан INCH, що належить футбольній зірці Зінченку

У закладі частенько влаштовували перегляди футбольних матчів та вболівали "за наших", втім, його менеджмент повідомив, що заклад "поставлять на паузу"

Ресторан закриття INCH
Ресторан INCH закрився рівно за рік після урочистого відкриття

У Києві закривається черговий "зірковий" ресторан. Йдеться про заклад INCH, що розташований на вул. Жилянській, і належить захисникові лондонського клубу "Арсенал" та збірної України Олександрові Зінченку. Тут влаштовували перегляди футбольних матчів та вболівали "за наших" - втім, його менеджмент повідомив, що заклад "поставлять на паузу".

Про припинення роботи ресторану INCH, що на вул. Жилянській, 59 у Голосіївському районі Києва повідомила адміністрація закладу у Instagram. Від самого початку він позиціонував себе, як преміальний ресторан для поціновувачів вишуканої кухні та спорту - і, вочевидь, обрав неправильний плейсмент: INCH пропрацював лише рік до закриття.

"Ми ніколи не були лише про спорт. Ми були про відчуття, вечори з драйвом і затишні розмови. Про друзів, святкування важливих і радісних подій. Про робочі мітинги, що поєднували справу і задоволення... Сьогодні INCH ставить свою історію на паузу. Ми не знаємо, чи буде продовження, але точно знаємо, що цей розділ був справжнім і важливим", - написали менеджери закладу у соцмережі.

Ставка на спорт була не випадковою: серед засновників закладу був футболіст, захисник лондонського "Арсенала" й збірної України Олександр Зінченко, а також спортивна оглядачка Влада Зінченко. Особливою "фішкою" була трансляція спортивних подій на великому екрані з відчуттям трибун, а стіни прикрашали портрети спортивних зірок. А влітку в INCH влаштовували вечори джазу, соулу й класики хаусу.

Гості смакували стартерами, крафтовим пивом із закусками, їжею у форматі finger-food, стейками, стравами з морепродуктів, супами, вишуканими десертами. А серед напоїв були представлені авторські коктейлі, присвячені легендам світового спорту. Заклад був преміальним - так, у червні 2024-го, щойно INCH відкрився, він взяв досить високу цінову планку: тако з креветкою тут коштувало 340 грн, тартар з лосося - 640 грн. А випити пива з крафтовим м'ясом до нього коштувало понад 1500 грн.

У Києві закрилися культові "Кеди" на Бесарабці: що сталося, і за яку ціну їх можна придбати

Нагадаємо, днями Інформатор написав про те, що одна з найпопулярніших пивних локацій Києва припинила роботу. Бар “Кеди”, що майже шість років пропрацював на Басейній, поповнив перелік закладів, що зникли з гастрономічної мапи столиці у 2025 році. У випадку з “Кедами” причинами стали зміни у звичках відвідувачів та втрата постійних клієнтів.

А за кілька днів потому ми дізналися, що культовий паб "Кеди" на Бесарабці у самому серці Києва виставлено на продаж. Його можна придбати разом з літньою терасою, дегустаційною кімнатою й інноваційною системою розлива пива. За усе устаткування, ліцензії тощо його власник Денис Жаткін хотів би отримати 150 тисяч доларів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Головна Актуально Україна на часі Youtube