На Київщині чоловік з ножем намагався зґвалтувати дівчину у вбиральні

На Київщині чоловік з ножем намагався зґвалтувати дівчину у вбиральні

Інцидент трапився у торгівельному центрі у місті Бровари Київської області. Чоловіка затримали на місці небайдужі працівники й відвідувачі ТРЦ.

Ввечері 17 березня в одному із торгових центрів міста Бровари чоловій зайшов до жіночої вбиральні. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

«В одній із кабінок напав на дівчину, погрожував ножем, намагався вчинити сексуальне насильство. Довести ганебний намір до кінця нападник не зміг. Покидьок злякався жінку, яка зайшла у вбиральню слідом і спробував втекти»,- зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Небайдужі працівники й відвідувачі ТРЦ побачили втікача, зупинили його та викликали поліцію.

Наразі правоохоронці помістили зловмисника до ізолятора тимчасового тримання.

За замах на зґвалтування слідчі Броварського управління поліції Київщини, за процесуальним керівництвом прокуратури, повідомили фігуранту про підозру [ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 ККУ]. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі. Правоохоронці Київщини вдячні громадянам за небайдужість та своєчасне повідомлення до поліції.

На Київщині чоловік з ножем намагався зґвалтувати дівчину у вбиральні 1
На Київщині чоловік з ножем намагався зґвалтувати дівчину у вбиральні 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.