У Києві Kawasaki влетів у Skoda: мотоцикліст загинув

У Києві Kawasaki влетів у Skoda: мотоцикліст загинув

У Києві на вулиці Сім’ї Кульженків сталася смертельна аварія. Внаслідок зіткнення мотоцикла Kawasaki з легковим автомобілем Skoda, водій двоколісного транспорту помер у кареті швидкої.

Вечері 14 березня до поліції Києва надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Сім’ї Кульженків. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Попередньо правоохоронці встановили, що 27-річний водій мотоцикла Kawasaki рухаючись по проїжджій частині в бік вулиці Полярної зіткнувся з задньою частиною автомобіля Skoda, який рухався в попутному напрямку та виконував маневр розвороту в дозволеному місці.

Внаслідок автопригоди водій двоколісного отримав тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та помер у кареті швидкої медичної допомоги.

За фактом події слідчим управлінням розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

У рамках кримінального провадження буде призначено ряд відповідних експертиз з метою встановлення обставин та причин цієї автопригоди.

У Києві Kawasaki влетів у Skoda: мотоцикліст загинув 1
У Києві Kawasaki влетів у Skoda: мотоцикліст загинув 2
У Києві Kawasaki влетів у Skoda: мотоцикліст загинув 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.