У Києві призначили додаткові рейси популярного ретро-поїзда на паровозній тязі: коли і де купувати квитки

У Києві призначили додаткові рейси популярного ретро-поїзда на паровозній тязі: коли і де купувати квитки

Укрзалізниця призначає додаткові рейси найпопулярнішого в ці новорічні свята ретро-поїзда на паровозній тязі. 14 та 15 січня столицею курсуватиме наш святково-екскурсійний паровоз, який вже так полюбився пасажирам.

Передає Інформатор з посиланням на УЗ.

"На вокзалі вас зустрінуть казкові помічники святого Миколая, а у вагонах маленьких пасажирів очікуватиме справжнє свято та подарунки від Укрзалізниці та ЮНІСЕФ. У складі поїзда буде аж два старовинні паровози 1954 року і сім пасажирських вагонів з місцями для сидіння", - розповіли в Укрзалізниці.

Відправлення поїзда - о 12:34 з першої платформи Центрального залізничного вокзалу. Мандрівка триватиме трохи більше години.

Радимо прийти на вокзал заздалегідь, щоб зробити незабутні фото, адже на самому вокзалі на вас також чекає багато цікавого!

Квитки вже у продажу на сайті booking.uz.gov.ua, чат-боті та у застосунку (за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Казковий, поїзд №894/893). Також квитки можна купити у касах вокзалів.

Вартість дорослого квитка стартує від 136,96 грн, дитячого — від 104 грн.

У Києві призначили додаткові рейси популярного ретро-поїзда на паровозній тязі: коли і де купувати квитки 1

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.