У Києві майже 300 машин спецтехніки ліквідовують наслідки снігопаду

У Києві майже 300 машин спецтехніки ліквідовують наслідки снігопаду

Зранку 12 грудня на вулицях Києва працює 283 одиниці спецтехніки дорожників, а також майже 3 тисячі працівників керуючих компаній та майже 800 працівників «зеленбудів».

­Столичні дорожники від ночі працюють на вулицях. Зокрема, перед початком снігопаду виконано превентивну обробку покриття. Про це повідомляє КК «Київавтодор», передає Інформатор.

Наразі обробка доріг, мостів і тротуарів протиожеледними засобами й прибирання снігу триває. Працює 283 одиниці техніки. Окрім того, 314 працівників у складі 47 бригад з ручного прибирання очищають вузькі пішохідні доріжки, зупинки громадського транспорту, сходи, острівці безпеки.

До прибирання наслідків ранкового снігу задіяні майже 3 тисячі працівників керуючих компаній та майже 800 працівників «зеленбудів».

Синоптики прогнозують на вівторок посилення снігопадів. Закликаємо водіїв не користуватись власними авто під час снігопадів. Не створюйте затори – у них зупиняється снігоприбиральна техніка і машини екстрених служб.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.