Київ отримав престижну нагороду за міський застосунок «Київ Цифровий»

Київ отримав престижну нагороду за міський застосунок «Київ Цифровий»

Київ отримав престижну нагороду «World Smart City Award Special Recognition» за міський застосунок «Київ Цифровий». Нагородження відбулося на конгресі Smart City Expo в Барселоні.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі, передає Інформатор.

«Київ отримав нагороду «World Smart City Award Special Recognition» за міський застосунок «Київ Цифровий». Нагородження відбулося на конгресі Smart City Expo в Барселоні. Це – найбільша щорічна світова подія, де обговорюють досвід і досягнення в створенні «розумних» міст та відзначають найкращі інноваційні міста і прокети», – написав Віталій Кличко.

Цього року столицю України відзначили серед багатьох міст із різних країн світу. Київ отримав визнання за свої здобутки в розвитку системи «розумного» муніципального управління.

«Не зважаючи на всі спроби агресора зламати нас, ми продовжуємо впроваджувати цифрові технології для забезпечення киян онлайн-сервісами, для посилення безпеки, створення системи мобільності в місті. Нові виклики роблять Київ ще більш стійким, технологічним і сильним!» – наголосив Віталій Кличко.

Київ отримав престижну нагороду за міський застосунок «Київ Цифровий» 1
Київ отримав престижну нагороду за міський застосунок «Київ Цифровий» 2

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.