Більше тисячі комунальників ліквідовували наслідки руйнування обстрілами критичної інфраструктури Києва

Більше тисячі комунальників ліквідовували наслідки руйнування обстрілами критичної інфраструктури Києва

До ліквідації пошкоджень внаслідок вчорашніх ракетних ударів були залучені понад тисяча працівників «Київводоканалу» та понад сто спеціалістів ДТЕК.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі, передає Інформатор.

«До ліквідації пошкоджень внаслідок вчорашніх ракетних ударів були залучені понад тисяча працівників «Київводоканалу» та понад сто спеціалістів ДТЕК. А також – десятки одиниць спецтехніки. Водопостачання у домівки киян відновили. Повернули і світло. Але екстрені вимкнення енергетики застосовують. Тому споживачам, які зараз без світла, електропостачання відновлять після стабілізації енергосистеми, відповідно до вказівки диспетчера «Укренерго». Фахівці ДТЕК працюють, аби стабілізувати ситуацію», – написав Віталій Кличко.

Разом із тим, він закликав киян економити електроенергію, особливо в піковий ранковий та вечірній час.

«Це дуже важливо. Бо дефіцит в енергосистемі України – значний. Будьмо свідомими і згуртованими! Разом вистоїмо і переможемо!» – наголосив Віталій Кличко.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.