80% міста без водопостачання та більше 350 000 квартир без світла: наслідки ракетних обстрілів Києва 31 жовтня

80% міста без водопостачання та більше 350 000 квартир без світла: наслідки ракетних обстрілів Києва 31 жовтня

У результаті ранкової ракетної атаки агресора і пошкодження енергооб’єкту біля Києва, 350 тисяч квартир столиці залишилися без світла. 80 відсотків міста – без водопостачання.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу «Київ», передає Інформатор.

«Усі ракети, які летіли в столицю, були збиті нашими ППО. За що їм велика подяка. Втім, були потрапляння по об’єктах у Київській області. Об’єкти, які зазнали пошкоджень, – частина єдиної енергетичної системи. Тому наразі 350 тисяч квартир столиці залишилися без світла. 80 відсотків міста – без водопостачання. Фахівці працюють, вивчають ступінь пошкоджень і роблять все, щоб якнайшвидше стабілізувати ситуацію», – наголосив Віталій Кличко.

Також він звернувся до водіїв із закликом бути більш уважними та обережними на дорогах столиці. Бо через знеструмлення не працюють багато світлофорів у місті.

У роботі наземного громадського транспорту наразі змін немає. Працює і столичний метрополітен.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.