У Києві жінка на Lexus злетіла з дороги та збила перехожих

У Києві жінка на Lexus злетіла з дороги та збила перехожих

31-річна водійка автомобіля «Lexus» скоїла зіткнення з іншим транспортним засобом, внаслідок чого виїхала за межі проїжджої частини та збила перехожих. Потерпілі із численними травмами були госпіталізовані для надання допомоги. За даним фактом розпочато досудове розслідування.

Подія сталася 15 вересня ввечері. До поліції Києва надійшло повідомлення про автопригоду із постраждалими на проспекті Любомира Гузара у Солом’янському районі столиці. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Попередньо встановлено, що 31-річна водійка автомобіля «Lexus», яка рухалась по проїжджій частині на проспекті Любомира Гузара, скоїла зіткнення із автомобілем «Toyota», під керуванням 32-річного киянина.

Внаслідок чого Lexus правопорушниці виїхав за межі проїжджої частини та наїхав на жінку, 1994 року народження та чоловіка, 1964 року народження. Із численними тілесними ушкодженнями потерпілих госпіталізували до лікарні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до трьох років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

Поліція Києва закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними на дорозі та дотримуватись встановлених правил!

У Києві жінка на Lexus злетіла з дороги та збила перехожих 1
У Києві жінка на Lexus злетіла з дороги та збила перехожих 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.