У Києві посадовець метрополітену нарахував собі та колегам незаконних премій на 180 тисяч гривень

У Києві посадовець метрополітену нарахував собі та колегам незаконних премій на 180 тисяч гривень

Чоловік, займаючи керівну посаду в комунальному підприємстві, у змові з іншими особами нараховував собі та колегам значні премії та виплати. Слідчі управління поліції в метрополітені повідомили про підозру посадовцю у незаконну діяльність.

Фігурант здійснював неправомірні дії, перебуваючи у змові з іншими посадовими особами. Вартість незаконно нарахованих винагород склала понад 180 000 гривень. Тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Слідчими управління поліції в метрополітені було встановлено, що колишній керівник комунального підприємства спільно із іншими службовими особами, перебуваючи у змові, незаконно отримував премії та доплати у великому розмірі. Ця інформація була отримана зі аудиторською звіту.

Для встановлення збитків правоохоронцями було призначено судово-економічну експертизу, яка встановила, що посадовець отримував такі винагороди за нібито інтенсивність праці та виконання важливої роботи. Розмір цих премій склав понад 180 000 гривень.

Слідчими слідчим відділом управління поліції в метрополітені за погодженням із прокурорами Подільської окружної прокуратури міста Києва, колишньому керівнику комунального підприємства повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

У Києві посадовець метрополітену нарахував собі та колегам незаконних премій на 180 тисяч гривень 1

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.