У Києві жінка за гроші розповсюджувала дитячу порнографію в телеграм-каналі

У Києві жінка за гроші розповсюджувала дитячу порнографію в телеграм-каналі

Киянка опублікувала в інтернеті оголошення про закритий телеграм-канал, де були розміщені відео порнографічного характеру. Аби отримати доступ користувачі мали скинути їй на банківську картку гроші у сумі 600 гривень. Фігурантці загрожує до десяти років позбавлення волі.

2 серпня правоохоронці затримали жінку, яка розповсюджувала відео порнографічного характеру за участю дітей. Зловмисницею виявилась киянка, 1982 року народження, яка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що киянка опублікувала в Інтернеті оголошення про закритий телеграм-канал, де розміщені відео порнографічного характеру. Встановлено, що аби отримати доступ користувачі мали скинути їй на банківську картку гроші у сумі 600 гривень.

Під час обшуку з помешкання жінки вилучили гроші, мобільні телефони, флеш-накопичувачі та комп’ютерну техніку, на якій містилась інформація порнографічного характеру за участю дітей. Речові докази направили на проведення відповідних експертиз.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 301-1 Кримінального кодексу України - одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження. За процесуального погодження Шевченківської окружної прокуратури фігурантці повідомлено про підозру. Жінці загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.