У Києві в озері знайшли тіло людини

У Києві в озері знайшли тіло людини

У середу, 3 серпня, на водоймах столиці трапився ще один трагічний випадок. Столичні рятувальники дістали тіло чоловіка з озера у Дарницькому районі.

3 серпня, о 06:51, на лінію 101 від громадян надійшло повідомлення про те, що в озері Сонячному, неподалік вул. Ревуцького, 2, що у Дарницькому районі столиці, на поверхні води знаходиться тіло людини. Передає Інформатор з посиланням на ДСНС Києва.

Відразу ж до місця виклику було направлено водолазів аварійно-рятувального загону спеціального призначення. як виявилося, неподалік від берега на поверхні води знаходилося тіло чоловічої статі. Рятувальники за допомогою рятувального спорядження доставили до берега тіло чоловіка 1986 року народження та передали його слідчо-оперативній групі для встановлення причин та обставин трагічного випадку.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.