В Україну повертається спека: яка погода буде у Києві

В Україну повертається спека: яка погода буде у Києві

У вівторок, 26 липня, до України повертаються спекотні дні. Почнуться вони з західних областей країни.

Там 26-го липня очікується протягом дня +29+32 градуси, найспекотнішим полюсом виявиться Закарпаття, +32+35 градусів! (похолоднішає на Заході вже у середу). Попереджає синоптикиня Наталка Діденко, передає Інформатор.

"Спекотно також буде завтра на Одещині та Миколаївщині, +29+32 градуси. У більшості областей України переважатиме комфортна літня температура повітря, яка крутитиметься поблизу +25+29 градусів. Трохи свіжішими будуть Харківщина та Сумщина, +22+26 градусів", - пише Діденко.

Дощі з грозами пройдуть у вівторок у східній частині України та на Полтавщині, а вже аж надвечір прийдуть також на Львівщину, Волинь, Рівненщину, Івано-Франківську, Чернівецьку області та на Закарпаття.

А що у Києві:

За словами синоптикині, у Києві 26-го липня синоптична ситуація - майже ідеальна. Світитиме сонце, опадів не буде, вітер північного напрямку невеликий або помірний, максимально прогріється повітря до +26, +27 градусів.

"На тижні спека переважатиме у південній частині, що - логічно для цього сезону, на решті території України буде тепло або помірно спекотно. Дощі ловитимемо разом - залежно від атмосферних коливань", - підвели підсумки Діденко.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.