Зливи та гроза в Києві повалили дерева та затопили місто: де працюють рятувальники

Зливи та гроза в Києві повалили дерева та затопили місто: де працюють рятувальники

В середу, 29 червня, рятувальники Києва ліквідовують наслідки сьогоднішньої грози. Також через негоду у столиці виникли 2 підтоплення – на занижених місцях працюють дорожники.

Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА, передає Інформатор.

Потужна злива з градом і шквалами накрила правобережні райони столиці. Зокрема, найінтенсивніші опади пройшли у Святошинському і Солом’янському районах. Через залповий дощ виникло підтоплення на просп. Леся Курбаса і на б-рі Ромена Роллана. Нині на місці працюють гідрослужби. Триває відкачування води.

Чергування бригад із технікою продовжується на вул. Олени Теліги, вул. Скляренка, вулицях біля станції метро «Лівобережна». Наразі залучено 24 одиниці техніки гідрослужби. Загалом «Київавтодор» має 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів для ремонту й очистки системи зливової каналізації. Серед них мотопомпи, гідромонітори, насосні станції.

У разі виявлення місць підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах звертайтесь до диспетчерської КК «Київавтодор» за тел.: 284-74-19.

Також станом на 20:00 29 червня рятувальники двічі виїжджали на виклики:

- о 17:06 – на проспект Володимира Маяковського, що в Деснянському районі, де за допомогою спецтехніки прибрали дерево, яке впало на автівки;

- о 18:50 – на вулицю Якуба Коласа, що в Святошинському районі, де також звільнили автівку від поваленого дерева.

Ліквідація наслідків негоди триває.

"Просимо мешканців Києва бути обережними та обачними, триматися подалі від рекламних щитів та дерев, а також не паркувати поруч із ними автівки. При падінні дерев чи гілок, травмуванні людей інформуйте екстрені служби за телефонами: 101 або 103" - звертаються до жителів Києва рятувальники КАРС.

У разі виявлення місць підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах звертайтесь до цілодобової диспетчерської КК «Київавтодор» за тел.: 284-74-19.

Телефон КАРС «Київська служба порятунку»: 430-37-13.

Зливи та гроза в Києві повалили дерева та затопили місто: де працюють рятувальники 1
Зливи та гроза в Києві повалили дерева та затопили місто: де працюють рятувальники 2
Зливи та гроза в Києві повалили дерева та затопили місто: де працюють рятувальники 3
Зливи та гроза в Києві повалили дерева та затопили місто: де працюють рятувальники 4

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.