В Україні відкриється перша клініка ментального здоров'я «Dr. Isaenko»

В Україні відкриється перша клініка ментального здоров'я «Dr. Isaenko»

У понеділок, 25 листопада, о 14:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«В Україні відкриється перша клініка ментального здоров'я «Dr. Isaenko»»

У прес-конференції візьме участь:

Ісаєнко Світлана — лікар психіатр, психотерапевт, засновниця першої в Україні клініки ментального здоров'я "Dr. Isaenko".

2 грудня в Харкові почне роботу перша в Україні клініка ментального здоров'я «Dr. Isaenko ». В її команду увійдуть фахівці в області психіатрії, неврології, терапії та психотерапії. Робота клініки буде заснована на мультимодальному підході, що робить її унікальною в масштабах нашої країни. Засновником і головним лікарем клініки є Світлана Володимирівна Ісаєнко - практикуючий психіатр, психотерапевт з 8-річним стажем роботи, в минулому - завідувач відділенням прикордонних і кризових станів в Харківській обласній клінічній психіатричній лікарні №3, а також авторка безкоштовного онлайн-марафону «Дилер Щастя» і онлайн-курсу «Лабораторія Щасливих Людей». Тисячі її пацієнтів успішно побороли панічні атаки, апатію, тривогу і депресію. Команду клініки складуть досвідчені невропатологи, психіатри, патапсіхологі і інші фахівці, мета яких - допомогти кожному клієнту набути впевненості в завтрашньому дні і побудувати гармонійні відносини з собою і навколишнім світом. Психологічне здоров'я має першочергове значення для благополуччя особистості і розвитку суспільства.

Психологічне здоров'я має першочергове значення для благополуччя особистості і розвитку суспільства. За даними Міністерства соціальної політики України, більше 3% населення нашої країни страждає психічними захворюваннями, а кожен третій українець відчуває ті чи інші нервові розлади, що веде до значних втрат працездатності та є найвищим показником в Європі.

Лікарі клініки ментального здоров'я «Dr. Isaenko »працюють з широким спектром проблем, в число яких входять невротичні розлади, панічні атаки, безсоння, порушення харчової поведінки, алкогольна залежність, посттравматичний синдром учасників бойових дій, депресії, адаптаційні розлади, пов'язані з розлученням або смертю близьких, і багато інших. Завдяки мультимодальному підходу все обстеження пацієнта здійснюються в рамках клініки, що значно скорочує період діагностики і подальшого лікування. Повне обстеження включено також в пропоновані клінікою пакети ментального здоров'я.

Перші два тижні роботи для всіх нових клієнтів діє знижка 10%.

Графік роботи клініки:

Пн-Пт: 9: 00-20: 00 Сб: 10: 00-18: 00

Записатися на прийом можна за телефоном: +38 066 377 79 08

Адреса клініки: Харків, вул. Полтавський шлях, 115

Сайт клініки поки в розробці - drisaenko.clinic

instagram.com/dr_isaenko

Запрошуються  представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

https://www.facebook.com/kiev.informator.ua/videos/354806748684814/

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.