Українська музична родина ЯРРА: відзнака "Книги рекордів України" та співвпраця з найбільшими у світі інтернет-компаніями

Українська музична родина ЯРРА: відзнака "Книги рекордів України" та співвпраця з найбільшими у світі інтернет-компаніями

У середу, 20 березня, о 12:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«Українська музична родина ЯРРА: відзнака "Книги рекордів України" та співвпраця з найбільшими у світі інтернет-компаніями»

У прес-конференції візьмуть участь: 

Роман Пустирєв – фронтмен, мультиінструменталіст, саунд-продюсер;

Ніка Пустирєва – бас-гітара, калімба, бек-вокал;

Роман Пустирєв - мололодший – флейта, сопілка, жалейка, окарина, волинка;

Олександра Пустирєва – колісна ліра, мелодика, перкусія, бек-вокал;

Генадій Барабаш – ударні.

ЯРРА - український музичний гурт, що працює у жанрі «Синтез етно-рок». Колектив створено у 2002 році у м.Чернівці. За більш ніж 15 років гурт «ЯРРА» знайшов свою особливість: склад учасників – це практично одна музична родина Пустирєвих (мати, батько, двоє їхніх дітей та найкращий друг родини).

Серед здобутків колективу відзнака «Книги рекордів України», робота з найбільшими в світі інтернет-компаніями «Envato» та «Pond5», а також співпраця з рекординговою компанією «Moon Records», завдяки якій гурт вже випустив альбоми «Ветер песчаных бурь», "Казки на ніч" та перший інструментальній ЕР в стилі "Digital Wigwam", які наразі виходять на багатьох музичних платформах України та світу.

Запрошуються  представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.