Бар розташовуватиметься у однойменному магазині, що й зараз пропонує відвідувачам широкий набір імпортованого й українського алкоголю, а скуштувати можна буде страви під вино й не тільки
На Дніпровській набережній, що на Лівобережжі Києва, перезапускають бар Bad Boy. Він розташовуватиметься у однойменному магазині, що й зараз пропонує відвідувачам широкий набір імпортованого й українського алкоголю. Тепер тут можна буде скуштувати страви "під вино" й не тільки, щоправда, посиденьки у барі разом з "поганими хлопцями" може влетіти в копійочку.
Про перезапуск закладу, що вже працював у магазині Bad Boy, повідомляють його власники: Володимир Шаповалов, Дмитро Кримський та Ігор П'єх і Гліб Капінус. Кажуть, з 21 березня заклад працює у тестовому форматі, офіційне відкриття планують на 26 квітня.
"Це місце для тих, хто хоче пити нормальне вино за зрозумілі гроші", – описують концепцію закладу виданню Віледж.
Концепція незмінна. У закладі можна обрати вино з винної карти або взяти будь-яку пляшку з полиці й відкрити її на барі. Частиною бару є гастрономічна вітрина, де є понад 100 видів сирів і м’яса. Кухню позиціонують, як "страви під вино": меню продумали так, щоб їжа підкреслювала смаки вина.
За страви відповідає шеф-кухар Дмитро Аракелов, а підібрати вино допоможе Даниїл Кацило. Втім, заклад буде не з дешевих: так, омлет з трьома видами сиру тут коштуватиме 270 грн, а сирники з кокосовим йогуртом і кумкватом обійдуться у 300 грн. Хешбраун з пастрамі й міксом салату коштуватиме 330 грн, а за патагонського Іклача з зеленим гарніром ласуни заплатять 750 грн.
У Bad Boy Bar також проводитимуть гастровечері та дегустації. Для цих заходів у закладі є окрема кімната, розрахована на 18 гостей. Також повідомляють, що бар пристосований до маломобільних груп людей: вхід обладнаний пандусами, а вбиральні адаптовані для людей з інвалідністю. Також у бар можна прийти з домашніми улюбленцями.
Нагадаємо, днями Інформатор писав про те, що у Києві на Подолі днями відкрили "українську класику" - пивну з карасями у фритюрі та живим пивом. Заклад розташований на вул. Хорива, і є другим з такою концепцією у столиці - його "прототип" вже деякий час працює на Райдужному масиві. Є в меню і інші рибні позиції, та навіть мідії - але саме карасі мають привернути увагу спраглих за річковою рибою киян.
У Києві 22 лютого вже офіційно відкрився перший столичний ресторан харківської мережі “Япіко”. Заклад працює на Берестейському проспект, 45, в меню - суші, роли, сети, понад 40 видів піци, класичні та суші-бургери. Протестувати улюблені страви можна вже зараз у ресторані, який працює в тестовому режимі, або замовивши доставку.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.