Легендарне пломбірне відро зʼявилося на вулиці Івасюка - тепер за авторським морозивом киянам не треба їхати до центру
На Оболоні стало на один гастрономічний привід більше зупинитися і озирнутись. Столичний гастропростір поступово “захоплює” райони, не концентруючись лише на середмісті. Днями нова точка з морозивом зʼявилася біля Дніпра на Оболонській набережній.
На вулиці Івасюка, 14Г, просто біля води, зʼявився морозивний корнер Milk Bar - у фірмовому стилі, й з тим самим великим відром морозива, яке важко не помітити, повідомляють у закладі. Це компактна сезонна точка, де продають авторське морозиво ручної роботи. У закладі пропонують класичні та ягідно-сезонні смаки, створені без використання фабричних технологій.
У корнері можна обрати різні формати: кульку, відерце або бокс. За одну кульку просять 105 грн, за дві - 190, за три - 270. Відерце на 320 грамів коштує 355 грн, пів кілограма морозива - 410, а кілограмовий набір із трьох смаків - 695 грн.
Також у меню є фірмове морозиво “Три молока” з вершками та крамблом і ескімо “Мій Київ” із горіховою начинкою. Для тих, хто споживає безлактозні продукти, є свій варіант у вигляді сорбету. Крім того, в “охолоджуюче” меню повернулося морозиво в булочці.
У публікації Milk Bar в Instagram зазначено, що новий корнер створено з тією самою атмосферою, яку містяни вже впізнають - з любовʼю в кожній порції. Після запуску точки в парку Шевченка у 2024 році кияни активно запитували, коли така ж зʼявиться в парку “Наталка”. У Milk Bar тоді відповіли, що мріють відкрити морозивні точки у всіх парках столиці.
Тепер Оболонська набережна стала ще одним місцем, де можна сповільнити день, зʼїсти правильне морозиво - і не шукати приводу їхати до центру. До речі, скуштувати охолоджуючий смаколик зранку не вийде - корнер працює з 12:00 до 21:00.
Нагадаємо, днями Інформатор писав про те, що у київському ТРЦ "РайON", розташованому на Троєщині у Деснянському районі столиці, незабаром з'явиться новий орендар торговельних площ. Ним стане мережа закладів "Пузата хата" - ресторан площею у майже 800 "квадратів" планують відкрити на другому поверсі. Саме цей ресторан-бістро місцеві мешканці хотіли бачити у ТРЦ найбільше.
Також ми розповідали, що у Києві знесуть ресторан "Хінкальня Кувшин" (або "Тандир", заклад змінював назву декілька разів), що судиться за право стояти на заповідних землях Голосіївського парку вже не перший рік. Його власником є колишній керівник Святошинського відділення міліції Києва Анатолій Миколаєць, а схема, за якою "узаконили" майно, включає в себе отримання рішення суду з містечка на Луганщині, яке вже впродовж понад 10 років перебуває під російською окупацією.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.