Залишайтеся вдома у Великодню ніч, - Кличко

Залишайтеся вдома у Великодню ніч, - Кличко

Мер столиці Віталій Кличко закликав мешканців міста залишитися вдома у Великодню ніч та надати перевагу трансляціям богослужінь з храмів.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на ефір телеканалу Київ.

«Нагадую, що відзначення Великодніх свят цьогоріч відбувається в умовах воєнного стану. Мешканців столиці прошу залишитися вдома у Великодню ніч та надати перевагу трансляціям богослужінь із храмів. Пам’ятайте про комендантську годину, що діє із 00:00 до 05:00», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що місто звернулося до керівників релігійних громад із проханням обмежити проведення масових богослужінь і максимально забезпечити онлайн-трансляції з культових споруд на українських телеканалах та через інтернет.

«Україна продовжує жити в стані війни, тому ми маємо бути свідомими громадянами та діяти з урахуванням рекомендацій військових, уникаючи масових скупчень людей. Бо ворог – підступний, і може на свята влаштувати провокації чи обстріли», – підкреслив Віталій Кличко.

Все про традиції, кошик та умови святкування у 2023 році читайте по тегу – ВЕЛИКДЕНЬ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.