У поїзді «Київ-Варшава» збільшили кількість вагонів: коли почнуть курсувати

У поїзді «Київ-Варшава» збільшили кількість вагонів: коли почнуть курсувати

Укрзалізниця з 1 березня додає вагон класу RIC до найбільш популярного рейса №67/68 Київ — Варшава Всходня.

У напрямку з Варшави до України збільшена кількість вагонів вирушить відповідно 2 березня. Передає Інформатор з посиланням на УЗ.

Як пояснили у УЗ, через розбіжність у ширині колії та необхідність перестановки вагонних візків на кордоні цим маршрутом курсують виключно вагони міжнародного стандарту RIC з тримісними купе.

Додаткові квитки стануть доступними виключно у застосунку Укрзалізниці з 28 лютого рівно о 08:00. Нагадуємо, зараз варшавський напрямок доступний виключно зареєстрованим пасажирам з реальним номером телефону та не більше 4 квитків в одні руки.

Для поціновувачів стандартних вагонів купе та СВ — новішої модифікації, більш містких та без незвичних для багатьох 3-х полиць одна над одною — нагадуємо також про новий рейс №19/20 Київ — Хелм зі зручною пересадкою на Варшаву. Обидва вказані рейси вирушають із Києва одночасно о 18:14 щоденно, до Хелма прибувають о 4:55, а до Варшави — о 10:12.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.