Ракетні удари по Києву 14 січня: зафіксовані вибухи в Дніпровському та Голосіївському районах

Ракетні удари по Києву 14 січня: зафіксовані вибухи в Дніпровському та Голосіївському районах

Ранок суботи, 14 січня, почався у Києві з серії вибухів, які пролунали на все місто. Вже після них оголосили повітряну тривогу.

Приблизно о 9:30 в Києві пролунала серія вибухів. У КМВА підтвердили, що вибухи — це ракетна атака на столицю, повідомляє Інформатор.

В результаті російських ракетних обстрілів, зафіксовані вибухи в Дніпровському та Голосіївському районах столиці. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Вибухи в Дніпровському районі. Всі служби прямують на місце. У Голосіївському районі столиці, на нежитлову територію, впали обломки ракети. Постраждалих немає. У Голосіївському районі також пожежа на нежитловому об‘єкті. Попередньо – внаслідок ворожої атаки на столицю. Рятувальні служби слідують на місце», – написав Віталій Кличко.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.