В Києві відкрився найбільший «Пункт Незламності», розрахований на понад 1000 людей: де і як виглядає

В Києві відкрився найбільший «Пункт Незламності», розрахований на понад 1000 людей: де і як виглядає

Новий «Пункт Незламності», розрахований на понад 1000 людей, розгорнули на базі маркет-моллу «Даринок», що біля станції метро «Лісова».

З-поміж інших пунктів він вирізняється не лише своїм масштабом, а й своєю автономністю та комфортом. Він оснащений декількома дуже потужними генераторами, які поєднані в одну мережу для забезпечення безперебійного електропостачання. Про це повідомили в КМВА, передає Інформатор.

Як повідомив  начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, у пункті в достатній кількості є власні запаси питної і технічної води.

Створені окремі зони дня роботи та навчання. Пункт оснащений телебаченням, де транслюється телемарафон «Єдині новини» аби люди залишалися поінформовані про події в країні. Для дітей в окремих локаціях включають мультфільми. А ще для малят є чимала ігрова зона з іграшками, батутами. Тобто, Пункт незламності розрахований на всі вікові категорії мешканців.

"ПН" розрахований понад 1000 місць, але, в разі необхідності, може прийняти і в кілька разів більше мешканців Києва. Крім того, сюди можна приходити з домашніми улюбленцями. З ними можна не лише перебувати в самому Пункті, ба більше - для чотирилапих навіть окремо створили зону для вигулу. У цьому, без перебільшення «Містечку Незламності» можна скористатися супутниковим інтернетом, який забезпечує мережа з семи Starlink.

Автономне електропостачання гарантують 7 генераторів, сукупною потужністю 2 МВт. Тож навіть під час відсутності електроенергії тут продовжують працювати фуд-корти та кав’ярні.

В Києві відкрився найбільший «Пункт Незламності», розрахований на понад 1000 людей: де і як виглядає 1
В Києві відкрився найбільший «Пункт Незламності», розрахований на понад 1000 людей: де і як виглядає 2
В Києві відкрився найбільший «Пункт Незламності», розрахований на понад 1000 людей: де і як виглядає 3

Всі новини на тему електроенергії та у Києві та країні за тегом – Відключення світла.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.