У Бучі відновлюють роботу ресторану McDonald’s

У Бучі відновлюють роботу ресторану McDonald’s

Напередодні різдвяних свят відновлює роботу ресторан McDonald’s у м. Бучі на вул. Нове Шосе, 10 б. У березні ресторан у Бучі був пошкоджений внаслідок бойових дій. Ресторан був зовсім новим і відкрився лише 23 грудня 2020 року.

Ресторан працюватиме з 09:00 до 21:00. При цьому в ресторані встановлено генератор, що дасть змогу закладу працювати більш стабільно за умов обмеження електроенергії. Про це Інформатору розповіли в прес-службі мережі.

У цьому закладі діють такі ж розширені правила безпеки, як і в інших ресторанах. Під час повітряної тривоги заклад закриватиметься, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття. При цьому команда оперативно видає уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям. Інформація про відкриті і тимчасово закриті заклади  в режимі реального

часу оновлюється на сайті McDonald’s.

Нагадаємо, що днми у Києві на Оболоні після реставрації відкрився новенький ресторан мережі McDonald’s.

Загалом в Україні відновили роботу 64 ресторани McDonald’s. Дізнатися про графік роботи та перелік усіх закладів можна з офіційних джерел інформації McDonald’s в Україні: на сайті https://www.mcdonalds.com/ua/uk-ua.html та в мобільному застосунку McDonald’s (в AppStore та Google Play).

Більше про нові заклади, огляди та гастрономію читайте за тегом — Ресторани Києва

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.