У Києві на Оболоні відкрився новий ресторан McDonald’s

У Києві на Оболоні відкрився новий ресторан McDonald’s

Наприкінці грудня у Києві за адресою на вулиця Володимира Івасюка, 12-С поруч з Оболонською набережною відкрився довгоочікуваний McDonald’s. Заклад був майже повністю готовий до відкриття ще до початку повномасштабного вторгнення. Тож, з прийняттям рішення про поступове відновлення роботи в Україні, оболонський ресторан додали до переліку закладів до відкриття.

Про це розповіли Інформатор у компанії McDonald’s Україна.

Ресторан на Оболоні є другим в Україні флагманським рестораном зі спеціальною концепцією для сімей з дітьми. Ця концепція передбачає усі зручності для затишного перебування з родиною: облаштовані дитячі гірки всередині та ззовні закладу, розсувні столики, які можна збільшувати для великих компаній, унікальна графіка на стінах у стилі дитячих малюнків.

А сам заклад розташований біля Оболонської набережної та парку «Наталка», де можна приємно провести час із родиною на прогулянці після ласування улюбленими стравами в McDonald’s або навпаки завітати на обід після прогулянки.

У залі ресторану розташовані 254 місця для гостей на двох поверхах, і ще 98 на терасі. Також у залі працюють 12 екранів терміналів самообслуговування. Автомобілісти можуть придбати улюблені страви на МакДрайві з двома лініями в’їзду, де меню представлене на сучасних цифрових панелях.

Ресторан працюватиме з 07:00 до 21:00. Згідно з розширеними правилами безпеки, під час повітряної тривоги заклад закриватиметься, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття. При цьому команда оперативно видає уже оплачені замовлення, поки зупиняє виробничі процеси та вимикає обладнання перед закриттям. Інформація про відкриті і тимчасово закриті заклади  в режимі реального

часу оновлюється на сайті McDonald’s.

Загалом в Україні відновили роботу 63 ресторани McDonald’s. Дізнатися про графік роботи та перелік усіх закладів можна з офіційних джерел інформації McDonald’s в Україні: на сайті https://www.mcdonalds.com/ua/uk-ua.html та в мобільному застосунку McDonald’s (в AppStore та Google Play).

Більше про нові заклади, огляди та гастрономію читайте за тегом — Ресторани Києва

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.