На Київщині родина отруїлася чадним газом від генератора: постраждала 4-річна дитина, загинув чоловік

На Київщині родина отруїлася чадним газом від генератора: постраждала 4-річна дитина, загинув чоловік

На Київщині зафіксували два випадки отруєння чадним газом через використання генераторів у приміщенні.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Київщини.

24 листопада, близько 18 години, до поліції звернулись медичні працівники, які повідомили, що приїхали на виклик у село Бобриця через погіршення стану 52-річної жінки. Коли надавали їй допомогу, у дворі помер її 61-річний чоловік.

Як встановили поліцейські Бучанського управління поліції Київщини, сім’я використовувала для освітлення житла генератор, який знаходився прямо в приміщенні. Попередньо, чоловік помер від отруєння чадним газом, жінку медики госпіталізували до лікарні.

За дві години на спецлінію «102» прийшло повідомлення з Гостомеля. Чоловік заявив, що його сусіди — сім’я з 4 чоловік отруїлись газом. Поліцейські терміново виїхали на місце.

«Спершу стало зле 72-річній бабусі, потім 4-річній онуці. Погіршився стан також у старшої - 12-річної дівчинки та її 48-річного батька», - повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Медики констатували отруєння чадним газом: бабусю та малолітню онучку госпіталізували.

Поліція Київщини вкотре застерігає: не нехтуйте інструкцією з експлуатації електрогенераторів та інших систем, які допомагають пережити відключення світла. Вчасно обслуговуйте та перевіряйте системи опалення, газові прилади, та вентиляції! Дбайте про життя і здоров’я своє та близьких людей!

На Київщині родина отруїлася чадним газом від генератора: постраждала 4-річна дитина, загинув чоловік 1
На Київщині родина отруїлася чадним газом від генератора: постраждала 4-річна дитина, загинув чоловік 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.