На Київщині водій Chevrolet збив 12-річну дитину: хлопчик помер до приїзда медиків

На Київщині водій Chevrolet збив 12-річну дитину: хлопчик помер до приїзда медиків

В селі Брилівка Білоцірковського району Київщини сталася смертельна автопригода за участі малолітньої дитини. 12-річний хлопчик, який загинув у ДТП, - переселенець з Херсонщини.

18 листопада, близько 17 години, на центральній вулиці села, 57-річний водій легковика "Chevrolet" здійснив наїзд на 12-річну дитину. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київщини.

В результаті автопригоди малолітній помер на місці події до приїзду медиків. За попередніми даними водій керував напідпитку.

"Родина загиблого - це вимушені переселенці з Херсонщини. На Київщину сім’я з 8 дітьми переїхала, тікаючи від війни, всього місяць назад, і от таке лихо. Хлопчик пішов купити їжу, повертався додому узбіччям, не дійшов до оселі всього 100 метрів…", - зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Правоохоронці Київщини закликають водіїв бути свідомими та не вживати алкоголь перед тим, як сідати за кермо. Вкотре наголошуємо батькам подбати про безпеку дітей та їх видимість на дорозі в темний час доби. Прохання до всіх учасників неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху!

На Київщині водій Chevrolet збив 12-річну дитину: хлопчик помер до приїзда медиків 1
На Київщині водій Chevrolet збив 12-річну дитину: хлопчик помер до приїзда медиків 2
На Київщині водій Chevrolet збив 12-річну дитину: хлопчик помер до приїзда медиків 3
На Київщині водій Chevrolet збив 12-річну дитину: хлопчик помер до приїзда медиків 4

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.