У Києві затримали серійного крадія електросамокатів

У Києві затримали серійного крадія електросамокатів

Зловмисник викрадав пристрої з метою подальшого продажу на запчастини. Правопорушника обґрунтовано підозрюють у скоєнні дев’яти крадіжок на території Дніпровського району. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Зловмисником виявився раніше не судимий киянин, 1991 року народження. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік пошкоджував GPS-трекери на пристроях та викрадав їх з метою подальшого продажу комплектуючих деталей. Під час санкціонованого обшуку в його оселі поліцейські виявили дев’ять електросамокатів, сім із яких перебували в розібраному вигляді. Речові докази правоохоронці вилучили для проведення необхідних процесуальних дій.

За цим фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України — крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Наразі під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили фігуранту про підозри у вчиненні дев’яти епізодів крадіжок. Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до скоєння аналогічних злочинів у столиці. Триває досудове розслідування.

У Києві затримали серійного крадія електросамокатів 1
У Києві затримали серійного крадія електросамокатів 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.