У Києві відкрили Центр допомоги та підтримки для переселенців із Краматорська

У Києві відкрили Центр допомоги та підтримки для переселенців із Краматорська

У Дарницькому районі столиці відкрилося Київське відділення Краматорського територіального центру соціального обслуговування населення.

Це вже другий хаб, відкритий у Києві для людей, які змушені покинути свої домівки через військову агресію рф. Перший був відкритий для переселенців із Маріуполя. Передає Інформатор.

Всього в Києві налічується 185 697 внутрішньо переміщених осіб, із них 31 765 дітей. У Дарницькому районі зареєстровано 30 597 внутрішньо переміщених осіб, у тому числі – 5 206 дітей. Із міста Краматорськ зареєстровано 791 особу.

Центр надає послуги для переселенців Краматорська, які проживають в столиці та Київській області. Тут здійснюється реєстрація мешканців, надаються інформаційно-консультаційні послуги юриста та психолога, здійснюється допомога з працевлаштування, працює дитячий центр та надається гуманітарна допомога. Загалом у Територіальному центрі працюють 9 спеціалістів.

Крім того, в одній будівлі з Центром розпочала роботу амбулаторія сімейної медицини, де будуть вести прийом лікарі з Краматорська. Тут працюватимуть два педіатри та два лікарі сімейної медицини.

Де: Київське відділення Краматорського територіального центру соціального обслуговування населення розташований поруч із метро «Осокорки», на вулиці Завальній, 1-В.

Графік роботи: понеділок – п’ятниця з 9:00 до 17:00; субота з 9:00 до 15:00; неділя – вихідний.

У Києві відкрили Центр допомоги та підтримки для переселенців із Краматорська 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.