У Києві створили ще одну квіткову композицію до Дня Незалежності: де побачити та зробити фото

У Києві створили ще одну квіткову композицію до Дня Незалежності: де побачити та зробити фото

У столиці облаштували ще одну квіткову композицію, присвячену Дню Незалежності України – «Україна незламна і нескорена». Нова інсталяція з’явилася в Солом’янському районі міста.

Розташована вона поруч із станцією метро «Берестейська» на схилі проспекту Перемоги. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на КО «Київзеленбуд».

Для створення композиції, площа якої 82,5 кв. м, використано більше 19 тисяч квітів, що вирощували фахівці КП УЗН Солом’янського району у власній теплиці ще на початку зими. Для панно обрали тагетис, агератум, бегонію, традесканцію, сеткреазію, альтернатеру, седум, а також використали мармурову крихту і елементи з фанери.

Нагадаємо, що до Дня Незалежності в кожному районі столиці з’явиться композиція на актуальну сьогодні тему. Так, в Оболонському районі вже створено квіткову інсталяцію «Вартові неба», присвячену Байрактару.

У Києві створили ще одну квіткову композицію до Дня Незалежності: де побачити та зробити фото 1
У Києві створили ще одну квіткову композицію до Дня Незалежності: де побачити та зробити фото 2
У Києві створили ще одну квіткову композицію до Дня Незалежності: де побачити та зробити фото 3

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.