«Вина, що вижили»: у Києві в новому барі UnderWu відбудеться унікальна благодійна дегустація на підтримку ЗСУ

«Вина, що вижили»: у Києві в новому барі UnderWu відбудеться унікальна благодійна дегустація на підтримку ЗСУ

Цього четверга, 11 серпня, о 18:00 в новому меломанському барі UnderWu на Великій Васильківській, 44а продегустують вина, що «вижили» після влучання російської ракети у склад Goodwine ще на початку повномасштабного вторгнення.

Співзасновник закладу Ігор Постоєнко разом із сомельє Goodwine і бренд-амбасадором Wine Bureau Павлом Мнухіним вибрали найцінніші зразки із врятованих пляшок, аби подарувати гостям смакові врження і водночас зібрати гроші для наших захисників. Передає Інформатор.

Усі вина особливі: вони вижили у буквальному сенсі та, ймовірно, змінили свої оригінальні смаки, від чого стали унікальними. Гості спробують 4 абсолютно різних вина, кожне з яких презентує сомельє. Тим часом шеф UnderWu ретельно підбере закуски до кожного келиха. 

Processed with VSCO with g8 preset
Processed with VSCO with g8 preset

Щодо музичної концепції вечора, то вона продовжуватиме винну: Ігор Постоєнко ставитиме вініли та розповідатиме про музику, яка свого часу також «вижила» та еволюціонувала, спричинивши появу купи нових жанрів. До того ж на присутніх чекає благодійний аукціон – з молотка підуть ексклюзивна пляшка вина та не менш ексклюзивний вініл.

Вартість: 1200 грн з кожного гостя. Усі зібрані кошти перерахують на потреби ЗСУ.

Оскільки кількість місць обмежена, рекомендуємо бронювання за номером +38 093 811 08 99

«Вина, що вижили»: у Києві в новому барі UnderWu відбудеться унікальна благодійна дегустація на підтримку ЗСУ 2

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.