У Києві відбудеться забіг в пам’ять про загиблих захисників «Азовсталі»: де й коли взяти участь

У Києві відбудеться забіг в пам’ять про загиблих захисників «Азовсталі»: де й коли взяти участь

Асоціації родин захисників «Азовсталі» оголошує нову дату проведення забігу у Києві – 5 серпня. Забіг буде присвячено пам’яті полеглих внаслідок теракту в Оленівці.

Зустріч анонсована на 19:00 на Трухановому острові (спуск з Пішохідного мосту). Повідомляє Інформатор з посиланням на організаторів.

Реєстрація для участі: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxXYAUOPcYngkZygT9MdPz0azTsFTrBtgLjAEmCKjGjDoRlw/viewform?usp=sf_link.

Забіг мав відбутися 30 липня, але через теракт в Оленівці, який стався 29 липня, організатори були змушені його перенести.

Участь у марафоні є безкоштовною, а отримати роздруківку з логотипом та хештегом #runforAzovstal можна буде одразу на місці збору. Там же буде оголошено маршрут у 3 км для колективного забігу. За власним бажанням учасники можуть бігти довшу чи коротшу дистанцію, або обрати маршрут самостійно.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.