Чохли на Іphone: як обрати, де замовити чи надрукувати власне зображення

Чохли на Іphone: як обрати, де замовити чи надрукувати власне зображення

Оновлювати гаджети зараз не на часі, тому треба дбати не тільки про особисту безпеку, а й про безпеку вашого мобільного телефону.

Захистити пристрій з усіх кутів добре допомогають чохли, які бувають не тільки з різних матеріалів, а ще й з індивідуальним дизайном. За допомогою в темі звернулись до сайту  https://endorphone.com.ua/case-apple-iphone-xr, де представлені різні види захисних кейсів на ваш пристрій.

Індивідуальний дизайн на захисний чохол - це не тільки прояв вашого стилю, а ще й стане в нагоді перед святами. Бо такий аксесуар буде прекрасним подарунком коханій людині, батькам чи друзям. Надрукувати на чохлах можна важливі мотивуючи цитати, патріотичні зображення, чи ваші фото.

З яких матеріалів роблять чохли для друку

  • Силікон

Чохол із силікону захищає телефон з усіх боків. Всі кнопки закриті чохлом і легко натискаються, а роз'єми залишаються відкритими для зручного доступу до них. Друк зображення наноситься на задню частину чохла, борти залишаються прозорими.

Є також варіант захисного силікону - з посиленими кутами, що виступають. Під час падіння телефону посилені кути чохла беруть весь удар на себе. 

  • 3D пластик 

Чохол із щільного термостійкого пластику. Він може бути як з гладкою глянсовою поверхнею, так і матовим. Всі кнопки та гнізда телефону залишаються відкритими для зручного доступу до них. Зображення наноситься на весь чохол і плавно перетікає із задньої частини чохла на бічні грані.

  • 2D пластик

Чохол із легкого пластику, всі кнопки та роз'єми телефону також залишаються відкритими для зручного доступу до них. Зображення наноситься ззаду чохла, боки залишаються прозорими. Величезною перевагою є мала товщина чохла, яка практично не відчувається у повсякденному використанні.

  • TPU чорні

Чохол із щільного TPU силікону захистить ваш смартфон з усіх боків, всі кнопки закриті чохлом і при цьому легко натискаються. Зображення на чохол наноситься ззаду чохла, боки залишаються чорними. Усередині чохол покритий спеціальною мікрофіброю, що забезпечує максимальний захист від подряпин.

Адже чохол - це спосіб завжди підкреслити вашу індивідуальність, натякнути на ваш характер та ваш настрій. А ще – це чудова нагода отримати чи зробити комплімент – “Який класний чохол! Де купували?”.

Чохли на Іphone: як обрати, де замовити чи надрукувати власне зображення 1

Рекламний матеріал

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.