Переваги Mitsubishi ASX

Переваги Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX — кросовер компактних розмірів від японського виробника, який оснащений 2.0 та 1.6-літровим екологічно безпечним мотором. Автомобіль славиться чудовою оглядовістю. Зовні новинка відчутно відрізняється від своїх попередників і, у порівнянні з ними, виглядає актуально. Купити новий транспортний засіб можна в Mitsubishi Motors Ukraine. Дилерський центр надає гарантію на 5 років або 100000 км.

Переваги Mitsubishi ASX

Зовнішній вигляд кросовера Mitsubishi має суворі контури кузова, що виглядає досить ефектно, а клиноподібна форма автомобіля чудово доповнює загальну стилістику бренду. Бампер японської машини обзавівся вертикальними смужками ДХО. Світлодіоди отримала головна оптика, що злегка змінила форму. Крім того, автомобіль здобув новий задній бампер, який має своєрідну накладку в нижній частині.

Кросовер ASX славиться такими перевагами та деталями:

  • є повторювачі поворотів, щоби зробити керування зручнішим;
  • наявність галогенової оптики, що доповнена ходовими вогнями LED;
  • дзеркала заднього виду мають додаткову функцію електрообігріву, а це додає зручності за будь-якої погоди;
  • гарні колісні диски виконані у 17-дюймовому розмірі.

Спеціальний комплекс систем пасивного та активного виду безпеки робить машину ще більш захищеною від сторонніх впливів, а також допомагає водію у складних ситуаціях на дорозі. Якщо доведеться негайно загальмувати, то спрацюють сім подушок. Камера заднього виду неодмінно допоможе, якщо доведеться припаркуватись у складних умовах з обмеженим простором.

В Україну постачаються лише бензинові атмосферники. Вони економічні та з довговічним ланцюговим приводом ГРМ, але без гідрокомпенсаторів. У повнопривідному варіанті кросовер оснащений інтелектуальною системою AWC з трьома режимами, які забезпечують комфорт водіння в різну погоду на будь-якому дорожньому покритті.

Модельний ряд Мітсубісі ASX

Мітсубісі ASX купити в Україні можна у двох комплектаціях:

  • INVITE 1.6 MT 2WD;
  • INSTYLE 2.0 CVT 4WD.

Уже в базовій комплектації оснащений електроприводом та обігрівом бічних дзеркал, регуляцією керма по вильоту та висоті, підлокітником для водія та переднього пасажира, та кондиціонером. Inform також комплектується антиблокувальною системою гальм ABS. Медіасистема відсутня. Крім того, з'являються підігрів передніх крісел, шторка багажника та зручні кнопки керування аудіосистемою на кермі.

Топова комплектація INSTYLE пропонує повний набір функцій для вашого комфорту: динамічна система курсової стійкості, кнопковий запуск двигуна, електронний асистент при торканні на підйомі. Салон у версії оброблений натуральною шкірою, сидіння водія оснащене електроприводом, перший і другий ряд мають бічні шторки безпеки.

Наші гарантії

Новий Mitsubishi ASX придбати за вигідною ціною можна в автосалоні Mitsubishi Motors. Компанія є офіційним дилером в Україні, тому пропонує умови:

  • мінімальну кредитну ставку;
  • спеціальні пропозиції;
  • професійний сервіс;
  • оригінальні запчастини;
  • безкоштовний тест-драйв.

Консультанти підберуть оптимальний варіант комплектації, а також розкажуть про найвигідніші умови покупки авто. Отже, водій зможе насолоджуватися покупкою, а машина стане найкращим другом та помічником у розв’язанні повсякденних питань.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.